Termékeink
Kereső
Hírek
Házi disznótoros krumplival és káposztával
A sült disznótorosnál szinte a legfontosabb kérdés a hurka és a kolbász minősége, hiszen nem mindegy, miből készültek. Mivel ezekbe a húskészítményekbe nem látunk bele, ezért olyan helyen javasoljuk a beszerzésüket, ahol biztosan tudjuk, hogy minőségi alapanyagból készültek. Élelmiszer webáruház kínálatunkban saját nevelésű sertésekből, kizárólag minőségi házi Gulácsy húskészítményeket vásárolhat.

Hozzávalók / 4 adag

  • 0.5 kg házi hurka
  • 0.5 kg sütnivaló kolbász
  • 0.5 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 0.5 dl víz
  • 0.5 kg savanyú káposzta

Tepsis Hurka-kolbász elkészítése

A krumplit hámozzuk meg, vágjuk vékony karikákra, és a csíkokra vágott hagymával együtt tegyük vékonyan kizsírozott, kiolajozott tepsibe, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk össze. Öntsünk rá fél dl vizet. A hurkáknak, kolbászoknak mindkét oldalát szurkáljuk meg, hogy a felesleges zsír és gőz ki tudjon jönni, és lehetőleg ne durranjon szét. Fektessük rá a Házi Gulácsy hurkákat és a kolbászt a krumpliágyra, és 180 fokra előmelegített sütőben süssük fél órát. Ekkor fordítsuk meg a hurkákat, hogy a másik oldaluk is meg tudjon pirulni, a krumplit pedig mozgassuk át, keverjük össze, majd 200 fokon még 30 percet süssük, amíg a krumpli a széleken szép ropogósra nem kezd el sülni. Ha netán a kolbász túl sok zsírt engedett, öntsük le tálalás előtt, vagy ügyesen szedjük ki a zsírból. Még forrón, párolt savanyú vagy lila káposztával tálaljuk. Válogasson élelmiszer webáruházunkban desszertet, vagy egy finom üvegbort az ízletes disznótoros mellé. Házhozszállítás Szeged és környékén, 5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítással. Jó étvágyat kívánunk!

Ajánljuk hozzá:
Vöröshagyma Vöröshagyma
185
369
Házi Gulácsy Sütni való kolbász Házi Gulácsy Sütni való kolbász
300
1.499
Házi Gulácsy Sütni való hurka Házi Gulácsy Sütni való hurka
180
899
Burgonya Burgonya
135
269
Vissza