GYIK

Milyen termékeket rendelhetek Online bevásárláson keresztül?
Házi Gulácsy termékeken túl több ezer termék közül válogathat webáruházunkban. Friss élelmiszerek, zöldségek, fagyasztott termékek, italok és tisztálkodási szerek, valamint háztartási termékek rendelhetőek házhozszállítással, vagy akár személyes átvétellel üzleteinkben összekészítve. Legyen gyors és kényelmes a bevásárlás!
Mennyi terméket vásárolhatok összesen, egyes termékekből mennyi a maximálisan rendelhető?
Üzleteinkben korlátozott mennyiségben találhatóak a termékek, nagyobb mennyiség esetén külön egyeztetünk vásárlóinkkal. Amennyiben a rendelését 2-3 munkanap után szeretné kézhez kapni, akkor az egyeztetés nem feltétlenül szükséges.
Hogyan fizethetem ki a rendelésem?
Többféle lehetőség is rendelkezésére áll. Fizethet banki átutalással, bankkártyával, és készpénzzel is. Továbbá online bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk az OTP Nyrt. biztonságos rendszerén keresztül.
Hogyan, Hol és Mikor vehetem át az üzletben rendelésem?

Szegeden három Tuti ABC-ben vehető át és fizethető ki az Online rendelés.

Átvételi pontjaink:

  1. Tuti Ötös: 6723 Szeged, Makkoserdő sor 30.
  2. Tuti Joó: 6722 Szeged, Sajka utca 10.
  3. Tuti Csemege: 6726 Szeged, Marostői utca 21.

Rendelését összekészítjük és megfelelően tároljuk az Ön által meghatározott időpontig. Személyes átvételhez az áruk összekészítése legfeljebb 4 óra, de eltérő esetekben mindenféleképpen egyeztetünk ügyfeleinkkel. Személyes átvétel esetén természetesen plusz költséget nem számítunk fel.

Mi történik akkor, ha egy kiválasztott termék nincs az üzletben?
Ebben az esetben az Ön által kiválasztott termék helyett, a termékkel megegyező, vagy jobb minőségű terméket ajánlunk fel, amit ha elfogad, módosítjuk rendelését. Ha Önnek nem megfelelő a helyettesítő termék, akkor kivesszük rendeléséből, vagy egyeztetés során megbeszélt későbbi időponttal beszerezzük, ha lehetséges.
Mit jelent az Express kiszállítás?

Szegeden 4 ÓRÁN belül házhoz visszük a bevásárlást, amennyiben az Express kiszállítás lehetőségünket választja. Expressz kiszállítást kizárólag csak Szeged területén vállalunk, kiszállítási időnkön (hétköznap 08:00-16:00-ig) belül 4 órával hamarabb leadott rendelésre. Express kiszállítás díja bruttó 400.-Ft.

Hogyan igényelheti?

A rendelés leadásának végén, a megjegyzés rovatban írja be: "Express kiszállítást kérek", s a többit mi intézzük. Amennyiben a megrendelt termékekből nem áll minden rendelkezésünkre, illetve nem tudjuk 4 órán belül beszerezni, akkor telefonon egyeztetünk Önnel. Ezért kérjük Express kiszállítás vállasítása esetén, legyen elérhető a megadott telefonszámon, vagy a rendelés leadása után hívjon minket a +36(30)3036606 számon. Expressz kiszállítás fizetési módja ként érdemes az utánvét készpénzzel, vagy utánvét bankkártyával lehetőséget választani, mivel a megrendelt tételek és azok összege változhat.

Expressz szállítás:

  • 400 Ft felárral kell számolni
  • csak Szeged területén
  • akár 4 órán belüli szállítást biztosítunk
  • kiszállítás: hétköznap 08:00-16:00-ig