GYIK

Milyen termékeket rendelhetek Online bevásárláson keresztül?
Házi Gulácsy termékeken túl több ezer termék közül válogathat webáruházunkban. Friss élelmiszerek, zöldségek, fagyasztott termékek, italok és tisztálkodási szerek, valamint háztartási termékek rendelhetőek házhozszállítással, vagy akár személyes átvétellel üzleteinkben összekészítve. Legyen gyors és kényelmes a bevásárlás!
Mennyi terméket vásárolhatok összesen, egyes termékekből mennyi a maximálisan rendelhető?
Üzleteinkben korlátozott mennyiségben találhatóak a termékek, nagyobb mennyiség esetén külön egyeztetünk vásárlóinkkal. Amennyiben a rendelését 2-3 munkanap után szeretné kézhez kapni, akkor az egyeztetés nem feltétlenül szükséges.
Hogyan fizethetem ki a rendelésem?
Többféle lehetőség is rendelkezésére áll. Fizethet banki átutalással, bankkártyával, és készpénzzel is. Továbbá online bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk az OTP Nyrt. biztonságos rendszerén keresztül.
Mi történik akkor, ha egy kiválasztott termék nincs az üzletben?

Ebben az esetben az Ön által kiválasztott termék helyett, a termékkel megegyező, vagy jobb minőségű terméket ajánlunk fel, amit ha elfogad, módosítjuk rendelését. Ha Önnek nem megfelelő a helyettesítő termék, akkor kivesszük rendeléséből, vagy egyeztetés során megbeszélt későbbi időponttal beszerezzük, ha lehetséges.