Fizetés és szállítás

Tuti ABC élelmiszer és háztartási webáruházában leadott rendelését, akár 4 órán belül expressz kiszállítással házhoz visszük. Futárunknak bankkártyával vagy készpénzzel fizethet. A szállítási költség Szegeden belül bruttó 490 Ft, míg Szeged vonzáskörzetében 790 Ft. Kiszállítási állandó akció: 5000 Ft feletti vásárlás esetén, ingyenes a kiszállítás. Expressz szállítás csak Szeged területén belül válaszható, 400 Ft plusz költséggel. Rendelését a nap 24 órájában bármikor leadhatja.

Normál kiszállítás

Az áru átvételének időpontja Normál kiszállítás esetén minimum 24 óra, maximum 7 nap a rendelés leadásától számítva. Átlagos átfutási idő 24 óra. 

Szállítási díj: 490.-Ft (5.000.-Ft felett ingyenes)
Következő településekre vállalunk házhozszállítást. Szeged, Algyő, Deszk, Subasa, Sziksóstó, Kiskundorozsma, Szentmihály, Szőreg, Nagylak, Gyálarét, Újszentiván, Tiszasziget, Kübekháza, Röszke, Klárafalva, Ferencszállás.

Kiszállítás: Hétköznap 8 órától 18 óráig, szombat 8 órától 10 óráig. Vasárnap kiszállítás nincs!

Expressz kiszállítás

Az Expressz kiszállítás 4 órán belül! Igényelhető 08:00 - 15:30 között, illetve 18:00 után másnap reggel 08:00 - 10:00 között. Expressz rendelés kéréséhez kérjük, tüntesse fel az Szállítási idő rovatba: Expressz kiszállítást kérek! Ha szeretne időpontot pontosítani, akkor tárcsázza a 06 30 3036606-os telefonszámot, ahol munkatársunkkal tudja egyeztetni megrendelését! Expressz szállításnál 400.-FT felárral kell számolni és csak Szeged területére vonatkozik.

Express kiszállítás vállasztása esetén az Online Bankkártyás fizetési lehetősége NEM kivitelezhető, a bankai tranzakció lefutási ideje végett.

Személyes átvétel

Szegeden három TUTI ABC -ben vehető át és fizethető ki az Online rendelés. Kérjük írja be a megjegyzés rovatba, melyik boltunkban és mikor szeretné rendelését kézhez venni.

Átvételi pontjaink:
1. Tuti Ötös: 6723 Szeged, Makkoserdő sor 30.
2. Tuti Joó: 6722 Szeged, Sajka utca 10.
3. Tuti Csemege: 6726 Szeged, Marostői utca 21.
Rendelését összekészítjük és megfelelően tároljuk az Ön által meghatározott időpontig. Személyes átvételhez az áruk összekészítése legfeljebb 4 óra, de eltérő esetekben mindenféleképpen egyeztetünk ügyfeleinkkel. Személyes átvétel esetén természetesen plusz költséget nem számítunk fel.

Fizetési lehetőségek

OnLine bankkártyás fizetés: A kényelmes és biztonságos fizetést az OTP Nyrt. oldala biztosítja. A megrendelt termékek fizetése azonnal, a rendelést leadást követően történik. Expressz kiszállítás választásával ezen fizetési lehetőség nem használható. Bővebben az Online Bankkártyás fizetésről itt olvashat

Banki átutalás: A rendelés leadását követően elküldjük Önnek a Megrendelés visszaigazoló díjbekérőt, amely tartalmazza az utalandó bruttó végösszeget. Utalhat személyesen bankban, de már internet bankon keresztül is. Kérjük, a lenti számlaszámra utalja el a megrendelésének összegét a megrendelés napján, a gyorsabb szállítás és adminisztráció miatt az utalás megtörténtét kérem e-mailben jelezze felénk! Az utalást 2 munkanapig várjuk, ha ez idő alatt nem érkezik meg, a 3. munkanapon rendelését semmisnek tekintjük és töröljük.

Bankszámlaszám: OTP 11735005-20525749
Számlatulajdonos: Tuti Food Kft.

Bankkártyás fizetés: Fizetés a megrendelés átvételekor bankkártyával vagy SZÉP kártya használatával.

Készpénzes fizetés: Fizetés a megrendelés átvételekor, készpénzben.

Galéria
Tisztességes Vállalkozás Tanusítvány