Termékeink
Kereső
Hírek
CBA Nyereményjáték 2017
Nyerjen otthonra Sztár ajándékokat! Naponta 10000.-Ft értékű P&G termékcsomag, hetente 5db 50000.-Ft értékű jegy.hu utalvány és a fődíj 3 hetente Apple iPhone 7, Apple MecBook Air, XBox One S! Kérjük, őrizze meg az összes beküldött blokkot a játék végéig, mert az ajándék átvételéhez szükséges ezek bemutatása!

A Játékban résztvevő termékek

A Procter&Gamble márka összes terméke, amelyet a magyarországi Príma és CBA üzletek, valamint az online.prima.hu webáruház forgalmaznak. Az akcióban részt vevő termékeket Szervező megváltoztathatja. Résztvevő márkák (mindegyik variáns, kiszerelés, mely kapható a Príma és CBA, láncban, valamint az online.prima.hu webáruházban): Ariel, Bonux, Tide,Lenor, Jar, Mr Proper, Old Spice, Secret, Gillette, Venus, Pampers, Always, Discreet, Naturella, Head&Shoulders, Pantene, Tampax, Blend-a-med, Oral-B, Blend-a-dent, Ambi Pur

A termékválaszték üzletenként eltérő lehet.

 

Keresse meg élelmiszer webáruházunkban a nyereményjátékban résztvevő termékeket és rendelje meg Szeged és környékén házhozszállítással.

A Játék időtartama

2017. október 09. 00:00 órától 2017. december 10. 23:59:59 óráig tart. Az ezen időtartam előtt vagy után, illetve a játékszabályzat 7. pontban írtak szerint nem vagy nem a Játékszabályban foglaltaknak megfelelően a Honlapon elküldött pályázatok a Játékban nem vesznek részt. Ezen időtartamon kívül vásárolt Procter&Gamble termékek nem vesznek részt az akcióban.

A Játék menete

A Játékban résztvevő termékek közül egyszerre legalább 2 (kettő) darab megvásárlása után a Játék ideje alatt (3. pont) regisztráljon a http://www.cba.hu/promociok oldalon és pályázzon a Honlapon az alábbiaknak megfelelően:

REGISZTRÁCIÓ A NYEREMÉNYJÁTÉKBA

  • Teljes név megadása (kötelező): a Játékos személyi igazolványba jegyzett vezeték- és utóneve.
  • E-mail cím megadása (kötelező): a Játékos által megadott, létező e-mail cím.
  • Mobiltelefonszám megadása (kötelező): a Játékos által megadott, létező mobiltelefonszám.
  • Lakcím megadása (kötelező): a Játékos értesítési címe (irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó).

Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy csak hiánytalanul és a játékszabály jelen pontjában meghatározott módon megadott, teljes és helyesen megadott adatokkal lehet részt venni a Játékban. Amennyiben a megadott adatok hibásak, hiányosak vagy nem értelmezhetőek/feldolgozhatóak (pl.: nem teljes név megadása, csak becenév vagy rövidített nevek/monogramok, helytelenül vagy rövidített módon megadott település név, illetve nem létező utca, házszám), úgy Szervezőnek és Lebonyolítónak jogában áll az  adott regisztrációt és a hozzá kapcsolódó összes pályázatot érvénytelennek tekinteni, azaz törölni.

JÁTÉK A NAPI-ÉS HETI, VALAMINT NAGY ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOKÉRT

(Pályázat) – áruházi vásárlás esetén

  • vásárlást igazoló nyugta AP, illetve APA kódja (kötelező),
  • a vásárlás ideje (év.hónap.nap.óra.perc) (kötelező),
  • a vásárlás helye (legördülő menüből választható ki, melyik CBA, vagy Príma üzletben történt a vásárlás) (kötelező)
Vissza