Termékeink
Kereső
Hírek
Mézes dinnyeleves
Nyáron különösen népszerűek a hideg gyümölcslevesek. Készülhetnek eperből, meggyből, cseresznyéből, almából, egresből, ribizliből, őszibarackból stb. Jellemző fűszerük a fahéj, szegfűszeg, vanília, citromhéj. A habaráshoz vaníliás pudingport is használhatunk, ezzel még bársonyosabbá tehetjük az állagát. Tovább
NYÁRI ZÖLDSÉGLEVES
A levesfogyasztás különösen nyáron ajánlott, hiszen nem csak a megnövekedett folyadékszükséglet fedezésében segíthet bennünket, hanem a fokozott verejtékezéssel elveszített ásványi anyagok pótlásában is. Nyáron a tartalmas, fűszeres levesek helyett (pl. gulyásleves, bableves) fogyasszunk inkább könnyű zöldség-, gyümölcs- vagy krémleveseket. Tovább