Ma 2017. 07. 23, Lenke napja van.
 
Azonosító:
Jelszó:
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés:
KOSÁR
ÜZLETEINK
PARTNEREINK
ÚTMUTATÓ
RÓLUNK
HÍREK
ÚJDONSÁGOK
AKCIÓK
KEZDŐLAP
TERMÉKEINK
ÍRJON NEKÜNK
Miért érdemes nálunk vásárolni?
  • a webshop bevásárlás gyors, kényelmes és egyszerű
  • több ezer termék közül kedvére válogathat élelmiszer webáruházunkban
  • ne cipekedjen feleslegesen! Online megrendelését házhozszállítjuk Szegeden és körzetében!
  • a webáruház termék keresője segítségével pillanatok alatt megtalálja a kívánt élelmiszereket
FIZETÉSI MÓDOK
OTP Cafeteria
Ticket Restaurant
Cheque Dejeuner
Sodexho
Maestro
Mastercard
Mastercard Electronic
Visa
Multipont
Visa Electron
VÉLEMÉNYEK
· Nagy Andrea
Nagyon színvonalas az élelmiszer webáruházuk! Itt mindig találok Eurocrem-et... :)
· Ildikó
Megnéztem, teccik :) csak így tovább!
· Judit
Nagyon jók az akciós árak és az áru választék!Jó innen vásárolni!
· Péter
Jót tett az oldalnak a frissítés!
ÚTMUTATÓ | VÁSÁRLÁS

SEGÍTSÉG AZ ÁRUHÁZ HASZNÁLATÁHOZ


Regisztráció - Belépés

Ha Ön első alkalommal szeretne vásárolni az áruházunkban, először regisztrálnia kell magát. A regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait:azonosítót, jelszavát, nevét, e-mail címét, kérem nyilatkozzon, hogy 18-ik életévét betöltötte stb.
A regisztráció elküldésekor rendszerünk a megadott e-mail címre egy levelet küld, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó információkat kap. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves, vagy a mások által tréfának szánt regisztrálásokat. Az érvényesítésre 24 óra áll rendelkezésére. Ha a regisztrációját megfelelően érvényesítette az e-mail-ben lévő link követésével, vagy a megadott biztonsági kóddal, akkor ezután már bármikor lehetősége van rendelést leadni áruházunkban. A regisztrációban szereplő adatokat később - bejelentkezés után - a személyes adatok menüpontban módosítani tudja. Adatait természetesen bizalmasan kezeljük, illetéktelen személyek azokhoz hozzáférni nem tudnak. HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, a jobb oldalon található piros színű belépés ablakba, beírva azonosítóját, és a jelszavát, be tud jelentkezni.
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor csak a felhasználónevet írja be, és nyomja meg az alatta található [elfelejtettem a jelszavam] gombot, ezután a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót. Az áruházban, a kínálat nézegetése, a kosár megtöltése nem kötött regisztrációhoz, csak a megrendelés feladása.


Vásárlás

Áruházunkban megközelítőleg 4000 termék található, a választék folyamatosan változik, egyes termékek megszűnnek, és újak jönnek a helyükre. A termékek négy fő csoportra vannak osztva, és ezen belül további kategóriákra tagolódnak. A zöldség, gyümölcs vásárlásánál a termékek változó súlya miatt a megrendelt mennyiségtől minimális eltérés valószínű, ezért megértésüket előre köszönjük. Ezt a tagozódást Ön bal oldalt láthatja, és itt is tudja kiválasztani azt a termékcsoportot, amelynek termékeit meg kívánja tekinteni vagy vásárolni.
Egy keresett termék megtalálására más lehetőségek is kínálkoznak:használhatja a keresés funkciót, amit a lap tetején, a fejlécben használ. Ha már bejelentkezett vásárlónk, úgy láthatja jobb oldalt, a piros szinű belépés ablak tetején a kedvencek közé teszem feliratot, melybe kedvenc termékeit tárolhatja. Vásárlás, vagy válogatás közben, minden termék mellet található egy button_kedvenc.jpg feliratú gomb, ezt használva bővítheti kedvenc termékei listáját.


Keresés

A keresés elindítása az ok.jpg gomb megnyomásával, vagy az [Enter] gomb leütésével történik. Ha a beírt termék megnevezés alapján nem található, akkor próbálkozzon szótöredék beírásával. Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, úgy a termék alatt lévő mezőbe írja be a kívánt mennyiséget. majd nyomja meg a mellette található kosarba.jpg gombot. Ezután a jobb oldali kosár tartalma mezőben megjelenik a megrendelése. A kosárban összegyűjtött termékeket azonnal megtekintheti, valamint módosíthatja és törölheti is. A termékeket tartalmazó lapok tetején be tudja állítani az oldalanként megjelenő termékek számát, név /ABC sorrend/ szerint csoportosíthatja,ár szerint növekvő,vagy csökkenő sorrendbe állíthatja.Beállíthatja,hogy minden termék, vagy csak a magyar,illetve csak az akciós termékek jelenjenek meg.

Megrendelés

A megrendeléshez a [KOSÁR] megtekintése funkción kersztül juthat el, de fontos, hogy ehhez már be kell jelentkezni, az előbb leírt módon. A kosara összesítésénél találja a tovabb.jpg gombot, ezt megnyomva megadhatja az adategyeztetés menüpontban a szállítási és számlázási adatokat, valamint az ÁFA-s számla igényét itt tudja jelezni.

A tovább gombra kattintva az ütemezés menüpontban eldöntheti a fizetés módját, valamint a kiszállítás időpontját.

A button_elkuld.jpg gombra kattintva aktiválja a rendelését, melyről az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Az egyes szakaszok között oda-vissza is léphet, illetve bármikor megszakíthatja a megrendelés feladását.

Vásárlástól való elállás joga:

Az elállást írásban, a rendelésazonosító-szám megjelölésével gyakorolhatja. Az elállás akkor érvényes, ha azt a Tutiabc visszajelezte.A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 14munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben Tutiabc köteles a  visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb tizennégy  napon belül visszatéríteni. Nem élhet a jogával a vásárló, ha gyorsan romlandó árut ,vagy ha hírlapot, folyóiratot, időszaki lapot vett (szoftvernél: ha felbontotta). Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült költségeket a megrendelő viseli/.Az expressz kiszállításköltségét  a vállalozás nem köteles visszatéríteni./ A vásárlónak a termék átvételekor ellenőriznie kell a szavatossági időt, és ha nem megfelelő számára, akkor nem köteles átvenni.A megrendelő az elállási jogát a szerződés megkötés napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja!A fogysztó és a vállalkozás közötti  szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 ./II.26/ kormányrendelet  15.paragrafus 1-3.bekezdésében található.A 2.mellékletben megtalálható a elállás/felmondás nyilatkozat minta.A kormányrendelet 24 paragrafus 1.bekezdése szerint,ha a fogyasztó a 22. paragrafusnak megfelelően eláll a távollevők között kötött szerződéstől,köteles a terméket haladéktalanul ,de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belöl visszaküldeni.
A 25.paragrafus szerint a fogyasztó csak a termék jellegének,tulajdonságainak és müködésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.A vállalkozás kötelezettsége a fogyasztó elállása vagy felmondása esetén a 23.paragrafus szerint.

A szerződést a szolgáltató nem iktatja utóbb nem hozzáférhető.

A szerződéskötés magyar nyelven jön létre.

Impresszum
www.tutiabc.hu
Express kiszállítás!

Szegeden
2 órán belül